Gevelbepleistering

U bent op zoek naar een nieuw uiterlijk voor gevel?
Geen enkel ander materiaal biedt zoveel mogelijkheden om van elke willekeurige woning een mooi gebouw met karakter te maken in een hedendaags kleedje. Verbeek Group plaatst pleisters maar kan ze ook perfect renoveren, herstellen, reinigen en schilderen. Wij plaatsen tevens stellingen zodat alle werken met 1 aannemer gegarandeerd zijn.

Gevelpleisters voor alle woningen

Niet alleen voor moderne, maar zeker ook voor rustieke woningen vormen onze pleisters een ideale gevelbekleding. Ons gamma gevelpleisters zijn onuitputtelijk. Verschillende texturen en korrelgroottes en 250 kleuren vormen de basis van een brede waaier aan combinaties die zonder twijfel tegemoet komen aan de wensen van iedereen. Onze gevelbepleistering kunnen wij aanbrengen met of zonder isolatie. Het geeft een esthetische en duurzame meerwaarde aan uw woning.

Uw gevel in goede handen

Onze buitenbepleistering zijn water-damp-door-latend, beter gezegd, deze moeten kunnen “ademen”. Slechte pleisters en of verkeerde coatings (niet damp open) – zal de buitenbepleistering waterdicht en dampdicht maken, wat zal resulteren in een verslechtering van het metselwerk (aangezien vocht in de muur ingesloten wordt en deze kan bevriezen in de winter) met alle schades tot resultaat. Uw gevelpleister is bij Verbeek Group in goede en professionele handen…

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en een bezoek van één van onze experten.