Gevelbepleistering met isolatie

U wilt uw energie factuur omlaag krijgen?

Dan is uw gevel isoleren een goede investering. Het is stilaan algemeen geweten dat een dak isoleren de moeite loont, ongeveer 25 % van alle energie uit een woning verdwijnt via uw dak. Maar wist u dat minstens evenveel, en meer, energie verdwijnt door uw gevels die niet goed geïsoleerd zijn?

Investeren in een goede muur of gevel isolatie is dus minstens even belangrijk als uw dak isoleren, wij zeggen zelfs nóg belangrijker dan dakisolatie, gezien de oppervlakte van uw gevels groter zijn dan de oppervlakte van uw dak!

Voordelen van buitenmuur isolatie

  • In de winter blijft de kou buiten (dit zorgt dat u minder moet stoken om uw huis te verwarmen = besparing op uw gas factuur)
  • In de zomer blijft uw woning beter koel (dit zorgt dat u niet constant uw airco aan hoeft te zetten = besparing op uw stroom factuur)
  • Gevel isolatie neemt geen ruimte weg van uw leefruimte, ook worden koude bruggen voorgoed verbannen door het plaatsen van gevelisolatie.

Gevel isolatie aan de buitenzijde is veel beter dan spouw isolatie. Spouw isolatie kan op veel plekken niet komen door bv, spouwankers, bouwafval zoals stenen en cement in uw spouw etc. Om nog maar niet te spreken over het vochthuishouding die spouw isolatie met zich mee kan brengen. De schades die hier uit kunnen voortkomen zijn dan ook niet gering, schimmelvorming aan binnen muren, doorroesten van spouw-ankers etc.

Onderhoud

Onze gevelpleisters met isolatie behoeven weinig onderhoud, zijn brandveilig en is vooral ook geluid isolerend wat buiten uw besparing op energie factuur ook een extra plus punt is. Ook koude bruggen zijn met de pleisters van Verbeek Group verleden tijd.

Garantie en kwaliteit

Verbeek Group werkt uitsluitend met de isolatie systemen van onze pleisters fabrikanten. Door een compleet systeem aan te bieden van onze leverancier kunnen wij een echte waterdichte garantie aanbieden met de ondersteuning van fabricant.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en een bezoek van één van onze experten.